Актуелно 18.01.2019 22:12

Дурловски се огласи за „сагата“ на Политико: Правда за Саше

Дурловски се огласи за „сагата“ на Политико: Правда за Саше

Оперскиот пејач Игор Дурловски на својот Фејсбук профил на сатиричен начин се огласи за „сагата“ во која се најде новинарот Саше Политико.

Дурловски порача: Правда за Саше.