Живот 07.09.2018 20:54

Честитка за 8-ми септември од Игор Дурловски – македонската химна

Честитка за 8-ми септември од Игор Дурловски – македонската химна

Игор Дурловски на својот фејсбук профил ја објави најубавата изведба на македонската химна која досега сме ја слушнале. Претпразнично ни го честиташе 8-ми септември!

„Мојата идеја била и ќе биде – љубов! Ви ја давам од душа на сите, споделете ја и чувајте ја. Да си вечна Македонијо!“, напиша тој. https://www.facebook.com/igor.durlovski/videos/2264773166874581/

Химната може да ја слушнете и на јутјуб. https://www.youtube.com/watch?v=gu5l3hFUW8k