Актуелно 16.02.2019 14:07

ФОТО: Автобус на „Дурмо турс“ и лани излетал од патот, го извлекувале со кранови и полиција

ФОТО: Автобус на „Дурмо турс“ и лани излетал од патот, го извлекувале со кранови и полиција

Автобус на „Дурмо турс“ и лани на 9-ти март излетал од пат.

Косовските медиуми тогаш известија за автобус на оваа компанија излизган на пат кон Приштина.

Косовскиот портал „Дреница прес“ на 9 март 2018 година информираше дека со полиција и кранови се извлекува автобус на „Дурмо турс“.