дурмо турс

Пронајдени се 6 резултати на тема „дурмо турс“
Актуелно

Се утврдуваат причините за стравичната несреќа: Започна испитувањето на очевидци, исказ ќе даде и возачот на автобусот

Заради координација и поголема динамика во постапувањето на сите надлежни институции при утврдувањето на причините на автобуската...