Актуелно 29.01.2019 15:00

(ФОТО) Болницата во Тетово окована во снег и голомразица – болните не може да стигнат до лекар!

(ФОТО) Болницата во Тетово окована во снег и голомразица – болните не може да стигнат до лекар!

Градските служби во Тетово сеуште не го исчистиле снегот од улиците, а граѓаните револтирани бараат општината да преземе итни мерки.

Снегот и голомразицата го затворија пристапот и до тетовската болница, па болните лица многу тешко можат да стигнат до лекар.