Актуелно 01.12.2018 00:47

Ѓорчев објави анкета: Шилегов тотално ги разочара граѓаните, повторно ќе победиме во Скопје

Ѓорчев објави анкета: Шилегов тотално ги разочара граѓаните, повторно ќе победиме во Скопје

-Шилегов како градоначалник целосно ПОТФРЛИ. Тотално ги РАЗОЧАРА граѓаните. Во Скопје се случува тивок ПРЕСВРТ. СДСМ дефинитивно паѓа со рејтингот, а ВМРО-ДПМНЕ оди нагоре. Повторно ќе победиме во СКОПЈЕ. Споделете!, напиша Ѓорчев.