Актуелно 24.02.2019 13:16

Ѓорчев се сретна со претседателот на парламентот на Австрија, сенатори од САД и лидерот на опозицијата од Албанија

Ѓорчев се сретна со претседателот на парламентот на Австрија, сенатори од САД и лидерот на опозицијата од Албанија

Ѓорчев се сретна со претседателот на парламентот на Австрија, сенатори од САД и лидерот на опозицијата од Албанија.

Влатко Ѓорчев оствари срдечна средба и со претседателот на парламентот на Австрија од редовите на нивната сестринска Австриска народна партија.

Ѓорчев се обрати и до јавноста преку свое видео на Фејбуск.

-Го користев името Македонија во сите обраќања и средби. Ја кажав реалноста за македонските состојби и фијаското на актуелната власт.