Актуелно 14.01.2019 14:11

Граѓаните со јасни пораки до Златко Марин- бараат оставка од градоначалникот (ФОТО)

Граѓаните со јасни пораки до Златко Марин- бараат оставка од градоначалникот (ФОТО)

Градоначалникот на општина Аеродром очигледно е дека и во новата година не сака да се занимава со проблемите на граѓаните кои секојдневно го повикуваат на оставка.

Златко Марин со месеци останува глув на повиците за спас на Аеродром од страна на жителите на оваа населба.

Аеродром се гуши во смог, општината има најзагаден воздух во целата држава, хигиената е на најниско можно ниво, а дивоградби има на секој чекор.

По празниците и неисчистениот снег со кој граѓаните сами се справуваат тие му упатија јасни пораки.

-Оставка Марин.

-Колку М2 ти е станот кај мајчин дом?

-Златко лопов, Златко оставка.