Актуелно 12.10.2018 20:21

Стоилов: Зошто се кандидирал Марин ако не е способен да ги реши проблемите на граѓаните?

Стоилов: Зошто се кандидирал Марин ако не е способен да ги реши проблемите на граѓаните?

Овој градоначалник бил година дена, вели немал магично стапче. Па што се кандидирал тогаш? Година дена кај кружниот тек прашина голтаат тие луѓе, насекаде купишта песок, чакал земја, го потсети Климент Стоилов градоначалникот на денешната вондредна седница на Советот на општината Аеродром.

Стоилов потенцираше дека градоначалникот е избран, и тој е најодговорен кој треба да ги решава проблемите. А, советниците од Совет секој проблем го кажувале. И се што е во интерес на граѓаните, како советник се залага.

Стоилов побара да го слушне градоначалникот на вондредната седница пред граѓаните да каже што мисли понатаму како тоа да го реши.