Актуелно 12.02.2019 13:17

Иванов не бил поканет на свеченоста на НАТО

Иванов не бил поканет на свеченоста на НАТО

Од Кабинетот на претседателот Ѓорѓе Иванов за телевизија Телма соопштиле дека Иванов не бил поканет на денешната церемонија за поставување на знамето на НАТО пред македонската Влада.

Не беа присутни и од раководството на опозициската ВМРО ДПМНЕ. Празно остана и столчето кое беше наменето и за поранешниот претседател Бранко Црвенковски.