Актуелно

Актуелно

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: И покрај опструкциите од страна на СДСМ, ќе го расветлиме скандалот за склучените договори за адвокатски услуги

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ до Собранието ќе достави Барање за одржување на надзорна расправа...
Актуелно

Стоилковски: Заев, Спасовски и Јовески мора да заминат поради поддршка на очигледна недвосмислена трговија и врски со криминални кланови“

Павле Богоевски веќе нема кредибилитет да ги претставува граѓаните во Собранието на Република Македонија и заради тоа мора да си поднесе...
Актуелно

ЦГК го објави извештајот за јавните набавки: Зголемена е примената на нетранспарентна постапка без објавување оглас

Центарот за граѓански комуникации(ЦГК) го објави извештајот од мониторингот на јавните набавки во земјата за периодот јули-декември...