Компании

Компании

Медицинскиот персонал е оставен сам да набавува заштитна опрема, затоа 17 % од вкупната бројка на заболени се лекари и медицински сестри

Синиша Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук вели дека дури 17% од вкупната бројка на заболени со коронавирус се лекари и медицински...