Актуелно 16.05.2018 13:07

Комерцијална банка со нова Mastercard® Wizz Air кредитна картичка за физички лица

Комерцијална банка со нова Mastercard® Wizz Air кредитна картичка за физички лица

Комерцијална банка а.д. Скопје со задоволство ја претставува новата Mastercard® Wizz Air кредитна картичка издадена од Банката, првата и единствена кобрендирана картичка со авиокомпанија во Македонија.
Mastercard® Wizz Air ги нуди сите бенефиции на кредитна картичка прифатена секаде во светот, но и одлични предности и бонуси кои се достапни преку специјалната Програма за лојалност:

  • Гратис 600 поени за добредојде (1 поен е еднаков на 1 денар);
  • Бесплатно групно членство во WIZZ Discount клубот за пониски цени за корисникот на картичката и за 5 патници кои патуваат со него (редовна цена од 60 евра годишно);
  • Бонус поени со секое купување:
    4% од износот на трансакција направена на www.wizzair.com;
    2% од износот на сите други трансакции;
    Дополнителни картички за најблиските и многу други поволности.

За подетални информации проверете на следниот линк