Мозаик 30.04.2019 15:40

Мај ќе биде пеколен за овие хороскопски знаци

Мај ќе биде пеколен за овие хороскопски знаци

Наоѓањето вистинска и голема љубов е една од главните човечки цели. Секој ја бара својата половина, која го прави подобар, својата сродна душа. Но, мај е пеколен месец за три хороскопски знаци кои ќе немаат среќа во љубовта.

Стрелец
Никогаш не сте од луѓето за кои среќата доаѓа како подарок. И затоа е многу тешко да се најде човек кој целосно ве разбира. Вистината е дека тешките работи понекогаш се презентираат како дар на судбината. Ќе добиете таков подарок на пролет, а во мај не се впуштајте во нова љубовна авантура која нема да ви донесе среќа.

Овен
Ќе бидете многу среќни во мај и на љубовен и на финаниски план. Но, ова никако не е ваш месец што се однесува до емотивниот дел. Ќе бидете изненадени, сепак, колку заеднички соништа имате за иднината и како искрата на кафе и прошетка по работа може да бурна. Но, почекајте. Очекувајте повик од стариот познаник кој ќе се врати во вашиот живот. Ќе имате емотивна врска што ќе ви донесе многу топлина.

Скорпија
Љубовта понекогаш доаѓа во нашите животи и не збунува со тоа дека е вистинската, а всушност не е. Во моментов може и да се наоѓате во врска, но срцето ви сугерира дека тоа нема да е човекот со кого ќе го поминете остатокот од животот, особено не следниот месец. А сепак тоа воопшто не треба да ве загрижува, бидејќи како светол сончев ден, во животот ќе се појави човек кој ќе ги преобрати вашите замисли за вистинска врска. Таа ќе е возбудлива, но и мирна, ќе има многу љубов, разбирање, но и авантури.

Совет за сите три знаци: Среќата патува кон вас, само бидете трпеливи.