Актуелно 01.10.2018 20:24

Мицкоски: Градежништвото е во пад минус 30 проценти, а странските инвестиции во јули се едноцифрени

Мицкоски: Градежништвото е во пад минус 30 проценти, а странските инвестиции во јули се едноцифрени

Мицкоски посочи дека кога ги анализира работите врз основа на овие информации кои ги добива од теренот, но и од луѓе кои се дел од политичката сцена, како и силењето на Заев за предвремени парламентарни избори подразбира дека тој ќе ги изгуби.

-Ќе ги изгуби и Зоран Заев ќе замине трајно во политичка пензија. Тоа е се повеќе реалност и претставува внатрепартиски конфликт во СДСМ, каде тој е силен од неговите соработници за предвремени избори, а по истите ќе се бара негова одговорност, посочи Мицкоски.