Градежништво

Пронајдени се 13 резултати на тема „Градежништво“
Актуелно

Градежништвото во континуиран пад- Издадени одобренија за градење во август за 17.2% помалку во однос на истиот месец од претходната година

На официјалната страна на Државниот завод за статистика излезе информација за издадени одобренија за градење. Имено, според Државниот...