Актуелно 31.01.2019 15:29

Мицкоски на средба со лозарите

Мицкоски на средба со лозарите

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска ќе оствари средба со лозарите.

Средбата ќе биде во 14:15 часот, во Централен штаб на ВМРО-ДПМНЕ, Палата др. Христо Татарчев (Плоштад ВМРО бр. 1), а по завршувањето на истата ќе биде дадена изјава за медиуми.