Актуелно 29.01.2019 14:56

Мицкоски на средба со пензионери од ПСМ

Мицкоски на средба со пензионери од ПСМ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска ќе оствари средба со Пензионерски синдикат на Македонија (ПСМ).

Средбата ќе биде во 14:00 часот, во просториите на Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, Палата др. Христо Татарчев (Плоштад ВМРО бр.1).