Актуелно 06.06.2018 13:05

Милошоски: Oваа недела ќе се случи смена на името Република Македонија!

Милошоски: Oваа недела ќе се случи смена на името Република Македонија!

Од дипломатски извори: четврток или петок (оваа недела) ќе се случи средбата Ципрас – Заев во грчката Мала Преспа и потпишувањето на Договорот за смена на името Република Македонија!