Мозаик 13.11.2018 19:31

На ова не може да оделее ниту еден маж

На ова не може да оделее ниту еден маж

Голем број жени се во константна потрага за нови техники на заведување, за сексуалниот живот да не им стане само навика.

Монотонијата и здодевноста воопшто не се пожелни во постелата, а познато е дека возбудливите акции во креветот ги „оживуваат“ долгите врски и ги намалуваат шансите за прекин на врската.

Затоа жените воглавно одат во потрага за секси долна облека, високи потпетици, секси игри, истражуваат нови пози, но се покажало дека постои една реченица која никогаш неможе а да не го предизвика саканиот ефект кај мажите.

Едноставно, кажете му дека апсолутно во истиот миг морате да го имате! Не чекајте одговор, само нападнете го!

Вашиот партнер нема да знае што го снашло, а страстите во истиот миг ќе се разгорат!