Актуелно 25.03.2019 12:04

„Непотизмот не престанува“

„Непотизмот не престанува“

НЕПОТИЗМОТ НЕ ПРЕСТАНУВА!!! Ова на својот Фејсбук профил го објави Душан Илиевски познат како Душко Млекарот.