Актуелно 30.04.2018 12:50

Неработен ден – во вторник ќе одмараме

Неработен ден – во вторник ќе одмараме

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на трудот.

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 1 мај 2018 година (вторник), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на трудот.