неработен ден

Пронајдени се 5 резултати на тема „неработен ден“
Актуелно

Во октомври два дена сме дома: Четврток неработен ден за сите граѓани, за две недели повторно одмараме

Денот на народното востание 11 октомври 2018 година (четврток), е неработен ден за сите граѓани на  Република Македонија, соопшти Министерството...