Мозаик 21.06.2018 14:12

Никола Тодоров отвори кафуле во Аеродром

Никола Тодоров отвори кафуле во Аеродром

Екс министерот за образование и здравство, Никола Тодоров заедно со брат му отворија кафуле во трговскиот центар Капитол Мол во населбата Аеродром.

AERODROM LOUNGE BAR стартува со работа.