Мозаик 08.02.2019 22:43

Нов скандал на кралскиот двор: Принцот Чарлс и Камила имаат заедничко дете?!

Нов скандал на кралскиот двор: Принцот Чарлс и Камила имаат заедничко дете?!

Нов скандал ја потресе британската монархија, а тоа е дека принцот Чарлс и Камила имале заеднички син и тоа многу пред тој да се ожени со принцезата Дијана, пренесува „Мирор“.

Всушност, 52-годишниот Симон Доранте од Австралија бара ДНК-анализа за да го докаже своето благородничко потекло.

Доранте обелодени за „Мирор“ дека принцезата Дијана знаела за неговото постоење и дека сакала тоа да го открие во јавноста