Живот 07.05.2018 13:27

Oдрони од карпи ја блокираа едната коловозна лента на патот Стража – Охрид

Oдрони од карпи ја блокираа едната коловозна лента на патот Стража – Охрид

На патниот правец Стража – Охрид има одрони на карпи што ја блокирале едната коловозна лента. На терен нема екипи кои работат на расчистување и обезбедување на патот, а причината за однонот се обилните дождови кои ја зафатија Македонија и Балканот во текот на вчерашниот ден.

Сообраќајот не е блокиран, но нема на коловозот нема сигнализација која би ги предупредила возачите за одроните. До овој момент нема никакви информација од АМСМ.