Мозаик 31.01.2019 12:19

Откријте го значењето на датумот на вашата свадба

Откријте го значењето на датумот на вашата свадба

Цифрите од свадбениот датум (ден, месец, година) собирајте ги сè додека не добиете едноцифрен број.

Потоа откријте го неговото значење.

Број 1 – Совршени романтичари

Со бројот 1 владее Сонцето кое покажува дека во овој брак најважно е меѓусебната доверба и оптимизмот. Изборот на овој датум открива нежен и заљубен пар кој се запознал многу романтично.

Број 2 – Причина за бракот се децата

Месечината е владетел на бројот два, па таму има две можни крајности – или ќе имате огнена прослава или скромна, во кругот на најблиските. Емоционалната зрелост е најважна за успехот на бракот, но добар дел од оние кои се венчани на овој датум го прават тоа само за да имаат деца.

Број 3 – Можен брак од интерес

Јупитер владее со овој број на брак, а тоа укажува дека е совршен датум за брак од материјални интереси. Но, од овој брак не треба да очекувате премногу, единствено што е сигурно се многу деца.

Број 4 – Верност за вечност

Сатурн е владетел со овој број, а таквите парови добро размислиле за сите одговорности и на крајот се одлучиле за. Судбоносно споени парови кои секогаш ќе соработуваат за заеднички успеси обично го избираат овој број.

Број 5 – Важна е комуникацијата со партнерот

Меркур е владетел на овој брак, па не е ни важно што се истакнува потребата за квалитетна комуникација со партнерот, која е основа на овој брак. Нема досада, секогаш нешто се случува, а правите примери за овој тип на брак се оние кои се венчале многу млади.

Број 6 – Бракот е најважен во животот

Венера е одговорна за овие бракови во кои очигледно настанува и опстанува исклучиво љубов, нежност, среќа и мир. Партнерите во овој брак се секогаш верни бидејќи таа заедница им е најважната што некогаш ја имале.

Број 7 – Промените на плановите се неопходни

Непредвидливиот Уран е одговорен за бракот кој може да биде погрешен и не секогаш мудар, бидејќи двајцата партнери сакаат доста лична слобода, така што изненадувањата не се реткост. Промените се единствена константа во овие бракови.

Број 8 – Брачната среќа лежи во сексот

Сложноста на овие брачни партнери ја води Марс, па не е ни чудо што добар дел од среќата е зависна од сексот. Партнерите се разбираат со еден поглед, така што се врзани од првата средба. Затоа, ќе се согласуваат во секој сегмент од секојдневниот живот.

Број 9 – Љубовта ги надвладува препреките

Нептун владее со овој број што од самиот почеток укажува на тешка и комплицирана врска, во однос на другите кон овој пар, која и покрај тоа успева. Кога бракот се склопува на ваков датум станува судбоносен и повеќе нема разделување.