Актуелно 19.08.2020 15:17

Пријави се на „Обука за млади менаџери“!

Пријави се на „Обука за млади менаџери“!

(Комерцијална објава)

➡️ Асоцијација на проект менаџери на Македонија организира „ОБУКА ЗА МЛАДИ МЕНАЏЕРИ“ која ќе се одржи на 05 и 06.09.2020 год. (сабота и недела) во период од 09.00 до 12.00 часот со локација во Парк Хотел и Спа (http://parkhotel.mk/) во Скопје.

☑️ Теми: Мотивација, Решавање на проблеми и одлучување, Вештини на преговарање, Комуникациски вештини, Подготовка на бизнис план, Управување со времето и Управување со проекти.

Обучувач : Катерина Кимовска Геровска, сертифициран национален тренер по ЦЕФЕ методологија

? АГЕНДА „ОБУКА ЗА МЛАДИ МЕНАЏЕРИ“

05-ти СЕПТЕМВРИ 2020г. (сабота)
08.30 – 09.00 Регистрација на учесници
09.00 – 10.30 Поставување цели; управување со време; мотивација
10.30 – 10.45 Кафе пауза
10.45 – 12.00 Комуникациски вештини и вештини на преговарање

06-ти СЕПТЕМВРИ 2020г. (недела)
09.00 – 10.45 Проект (елементи)
10.45 – 11.00 Кафе пауза
11.00 – 12.00 Бизнис план (елементи)

? Учесниците добиваат Сертификат за учество на ОБУКА ЗА МЛАДИ МЕНАЏЕРИ.

☎️ Пријавување на телефон 070 472 562, е-маил: obuki@apmm.mk и на следниот линк: https://www.facebook.com/events/339455950408787/

? Цена за учество на обуката е 6000 мкд по учесник.

„ПРОСТОРОТ И ОБУКАТА СЕ ОБЕЗБЕДЕНИ СОГЛАСНО COVID СТАНДАРДИ“

➡️ Уплатна сметка: 210-0719736501-95
Банка депонент: НЛБ Банка АД Скопје
Примач: АСОЦИЈАЦИЈА НА ПРОЕКТ МЕНАЏЕРИ НА МАКЕДОНИЈА