Мозаик 01.06.2018 12:03

Привлечете пари и љубов во домот со оваа фигура

Привлечете пари и љубов во домот со оваа фигура

Змејот како фигура носи моќна енергија за привлекување на среќа, пари и љубов во домот, но не треба да е насочен кон прозорецот.

Во куќата не треба да имате повеќе од 5 змејови и никако не смеете да ги чувате во бањата, плакарот или гаража.

Зелениот змеј, во источниот дел на куќата носи здравје, а златен пари и успех.

Поставете го змејот на високо место во домот, а за наоѓање љубов покрај него ставете и фигура од Феникс.

За да има позитивната енергија во домот менувајте ги позициите на фигурите најмалку еднаш неделно.