Адеми

Пронајдени се 5 резултати на тема „Адеми“
Актуелно

Ласовска до Адеми: Прашањето ви го поставив вам и очекував одговор од вас, правите категоризација на луѓето

На моето писмено прашање во однос на Била Зора добив најблаго речено несоодветен одговор и одговор кој што очигледно не го напишал министерот...