безбедност

Пронајдени се 7 резултати на тема „безбедност“
Актуелно

Индекс на безбедност: Граѓаните се уште се плашат од Голема Албанија и од евроатлантска изолација на Македонија

Општиот индекс на безбедност на Република Македонија е 3,07, оценка што покажува дека безбедноста се уште е ранлива како резултат на проблемите...