ЕУ

Пронајдени се 85 резултати на тема „ЕУ“
Актуелно

Делегацијата на ЕУ остро осудува било каква форма на насилство и изразува загриженост за инцидентот во затворот Шутка

Делегацијата на ЕУ остро осудува било каква форма на насилство и изразува загриженост за инцидентот кој се случи во затворот во Шутка....