европа

Пронајдени се 22 резултати на тема „европа“
Економија

Според студијата спроведена од ЕЦБ голем губитник од трговската војна со другите земји ќе биде САД

САД ќе биде голем губитник од трговската војна со другите земји, покажува симулацијата од страна на Европската централна банка (ЕЦБ). Студијата...