горива

Пронајдени се 7 резултати на тема „горива“
Актуелно

ВМРО-ДПМНЕ: Штетните политики на СДСМ удираат по џебот на граѓаните- покачувањето на акцизата на дизел горивата е директен удар врз најсиромашните

Штетните политики на СДСМ удираат по џебот на граѓаните. Покачувањето на акцизата на дизел горивата е директен удар врз најсиромашните,...
Економија

Покачувањето на цените на горивата ќе влијае врз цените на стоките и услугите – Граѓаните се повеќе осиромашуваат

Економската логика кажува дека главен генератор за покачување на цените на производите претставува покачувањето на цената на горивата...