избори

Пронајдени се 22 резултати на тема „избори“
Актуелно

Еве им можност на СДСМ и Заев да го слушнат народот, нека организираат предвремени парламентарни избори заедно со претседателските“

Целта на СДСМ беше јасна, ние тоа сценарио го предвидовме дека во петокот они практично тежиштето ќе го префрлат во некој друг иден период...