камати

Пронајдени се 4 резултати на тема „камати“
Економија

Расипништво на дело: Државата зема 22.7 милиони евра со високи камати, идните генерации ќе треба да вратат 46.4 милиони евра

Владата денеска се задолжува  за нови скоро 23 милиони евра, со високи камати на 30 и 5 години рок за враќање. Со што  износот кој ќе треба...