ќулафкова

Пронајдени се 6 резултати на тема „ќулафкова“
Актуелно

Ќулавкова: Политичарите се однесуваат како да се овластени да судат, да расудуваат и да одлучуваат за македонскиот јазик

Денес, во Македонија, политичарите се однесуваат како да се овластени да судат, да расудуваат и да одлучуваат за македонскиот јазик,...
Актуелно

Ќулафкова револтирана зошто не се доделуваат стипендии за студенти за Катедрата по македонски јазик и македонска книжевност

Академик Катица Ќулафкова револтирана од последните случувања со доделените стипендии и скандалот со доделувањето на стипендија во...