комарци

Пронајдени се 9 резултати на тема „комарци“
Актуелно

Само во Скопје комарците умираат од старост, Шилегов прскал со средство набавено од Коце, за кое тогаш тврдеше дека е токсично

Веројатно Скопје е единствениот главен град во Европа каде комарците се осудени да умрат од старост, се дел од шегите на социјалните...