Костовски

Пронајдени се 3 резултати на тема „Костовски“
Актуелно

Костовски: Заев и Фити мора да одговорат дали испраќањето на Нина фити е цената за позитивниот став на академикот Фити кон капитулантскиот договор со Грција

Ќерката на Таки Фити, Нина Фити од страна на владата е испратена да работи во Светска банка во Вашингтон како претставник на Република...