Манојловски

Пронајдени се 6 резултати на тема „Манојловски“
Актуелно

Манојлоски до СДСМ: Законските измени во здравството кои ги предлагате се за да ги задоволите партиските апетити

Очекував дека прва точка на дневен ред ќе биде зголемување на платите на лекарите и зголемување на цената на капитациониот бод, но очигледно...
Актуелно

Манојлоски до власта: Сакате да ја демонстрирате волјата на малцинството граѓани излезени да гласаат врз волјата на мнозинството кое што од свои причини не излегле

Многу битна работа која јавноста не треба да ја заборави е тоа дека ВМРО-ДПМНЕ е прва партија во Република Македонија која што иницираше...