ОН

Пронајдени се 8 резултати на тема „ОН“
Актуелно

За Обединетите Нации ние бевме Македонци кои зборуваат македонски јазик, по Договорот од Преспа тоа сега се брише (ФОТО

Македонија во Обединети Нации е членка од 1993-та година. Жителите на нашата земја, за Обединетите Нации си беа Македонци, а јазикот кој...