Преспа

Пронајдени се 4 резултати на тема „Преспа“
Актуелно

Ресенските јаболкопроизводители организираа акција за собирање и донација на јаболка: Да се засрами министерот Николовски кој манипулира со нашите чувства

Со денешното доаѓање, ако и воопшто дојде,  на министерот за земјоделие Љупчо Николовски, после многу обиди и повици за негово доаѓање,...