рејтинг

Пронајдени се 6 резултати на тема „рејтинг“
Актуелно

Николоски: Договорот дозволува грчки премиер да може да става вето на преговорите секогаш кога ќе му треба повисок рејтинг

– Теоретски Македонија  да прифати се што Грците ќе побараат и да дополнително национално се понижи, секогаш кога на грчки премиер...
Актуелно

Божиновски: Растот на рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ покажува дека Мицкоски ја консолидираше партијата, довербата ќе продолжи да расте

Во отвореното студио на Алфа телевизија своите ставови за актуелните рејтинзи кои ги објави МЦМС каде се покажува раст на рејтингот...