сезона

Пронајдени се 4 резултати на тема „сезона“
Економија

БЕГ: Пред стартот на грејната сезона, се поголем е интересот за бесплатно приклучување кон системот за централно греење

Пред стартот на грејната сезона, се поголем е интересот кај правните лица и домаќинствата во Скопје за бесплатно приклучување кон системот...