шутка

Пронајдени се 6 резултати на тема „шутка“
Актуелно

Градоначалникот на Шуто Оризари наместо да ги заштити жителите по вчерашниот инцидент- ги навредува со погрдни зборови (ФОТО)

Градоначалникот на Шуто Оризари Курто Дудуш не презеде никакви мерки како директно одговорен за зајакнување на безбедноста во општината...