Актуелно 25.02.2019 00:16

Дукоски: Нели телефоните се забранети и лица кои се обвинети за исто кривично дело не може да шетаат заедно

Дукоски: Нели телефоните се забранети и лица кои се обвинети за исто кривично дело не може да шетаат заедно

Адвокатот Сашко Дукоски на социјалните мрежи со остар коментар околу инцидентите во затворот Шутка кога беа нападнати поранешните министри Миле Јанакиески и Спиро Ристовски.

-Нели, тие исти телефони кои вие им ги продавате им ги земате за да потоа пак им ги продадете? А хиени? Епа како бе тоа да некој објавува ВО ГРУПНА СЛИКА статуси и СЛИКИ на Фејсбук тотално секојдневно и непречено и веднаш да реагира а? А вие молчите како риби? Нели телефоните се забранети и лица кои се обвинети за исто кривично дело не може да шетаат заедно и со тоа да се сликаат, стои во статусот на Дукоски објавен на Фејсбук.