Србов

Пронајдени се 5 резултати на тема „Србов“
Актуелно

Србов: Последното прочистување во ВМРО-ДПМНЕ ќе придонесе за зацврстување на партијата и нејзино брзо враќање на чело на државата

ВМРО ДПМНЕ досега имаше три покрупни прочистувања во своите редови. Причините за трите прочистувања се различни, но сите имаат едно...
Актуелно

Србов: Фарсата на Заев за наводна борба против криминалот е разголена, во оваа држава мора да завладее правото

Договорот кој го потпиша СДСМ со Грција е веќе мртов и политички и правно, судбината му ја одредија граѓаните на референдумот. Македонија...
Актуелно

Србов: Приказната на владата дека се избориле за јазикот да ни биде признаен не само што е груба манипулација туку и премолчување на губењето на она што и досега сме го имале

Македонскиот јазик е единствен во светот кој се нарекува „македонски јазик“ без никакви додавки и дообјаснувања. Никој досега не...