закон

Пронајдени се 9 резултати на тема „закон“
Актуелно

Заинтересираните за купување струја на слободниот пазар, ќе треба во ноември да склучат договор со снабдувачот

Домаќинствата и фирмите ако сакаат од 1 јануари да купуваат електрична енергија на либерализираниот пазар, ќе треба во ноември да склучат...