животна средина

Пронајдени се 4 резултати на тема „животна средина“
Актуелно

Струмица повторно најзагаден град во Европа: Вечерва енормно загадување со канцерогени честички, Заев и градоначалникот нешто кријат?

трумица вечерва повторно е најзагаден град во Европа со канцерогени ПМ 10 честички од дури 205 mg/m3, што повеќе од три пати повеќе од дозволените...