Актуелно 19.12.2018 12:24

Тетово, студентите денес поставуваат ултиматум за универзитетите и Министерството за образование

Тетово, студентите денес поставуваат ултиматум за универзитетите и Министерството за образование

тудентските протести во Тетово ќе продолжат и денес, на плоштадот Илирија со почеток во 13:00 часот.

Студентите очекуваат да им се придружат на средношколците, во меѓувреме најавуваат ултиматум за Министерството за образование и на универзитетите за исполнување на барањата.